Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ons oog ziet alles
Ons oog stelt scherp
Ons oog voor u

Dutch International Science Filmfestival

Inscience woordmerk

 

 

Wij verbinden onze naam en steun aan een prachtig Nijmeegs initiatief; het wetenschapsfilmfestival InScience. Daar draait het namelijk, net als bij ons, om kennis en kijken.

Ons oog ziet alles
Ons oog heeft een brede kijk. Met onze jarenlange ervaring en expertise op tal van zakelijke en particuliere rechtsgebieden zijn al uw juridische vragen in de beste handen. Ons brede blikveld verruimen wij verder door opleidingen, kennisdeling en oog voor de maatschappij om ons heen. Met InScience delen we die brede blik. Door het vertonen van Nederlandse en Internationale wetenschapsfilms geeft het filmfestival iedereen letterlijk een brede kijk en een frisse blik op kennis. Daarom steunen wij vol enthousiasme dit initiatief van de Radboud Universiteit Nijmegen en Arthouse LUX.

Ons oog stelt scherp
Zoals wij ons oog scherpstellen, zo doet InScience dat ook. De initiatiefnemers willen met het festival de dialoog tussen wetenschap, kunst en samenleving stimuleren. Tegelijkertijd wil InScience bijdragen aan het profiel van Nijmegen als kennis- en cultuurstad. Omdat wij u en de stad graag het beste bieden, steunen wij InScience.   

Ons oog voor u
Ons oog richt zich altijd op u. Vanuit een grote sociale betrokkenheid startten wij ruim 25 jaar geleden ons kantoor. Om u zorgen uit handen te nemen, gedegen advies te geven en heldere oplossingen te bieden. Gisteren, vandaag en …morgen. Want wij kijken ook vooruit. We focussen ons op de toekomst, uw toekomst. Daarom hebben wij onze cliënten gevraagd hun ervaringen met onze dienstverlening met ons (en u) te delen. Daar kunnen wij van leren zodat we ook de komende 25 jaar onze deskundige en hoogstpersoonlijke diensten aan u kunnen blijven aanbieden.

Voor meer informatie en het programma van InScience klik hier.

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord