Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ons oog ziet alles
Ons oog stelt scherp
Ons oog voor u

Disclaimer

Op deze website verstrekt Van den Wildenberg & Van Halder advocaten informatie over uiteenlopende al dan niet juridische onderwerpen. De verstrekte informatie is van algemene aard en kan niet worden aangemerkt als beroepsmatig advies in een concrete situatie. Voor professionele juridische bijstand kunt u uiteraard contact opnemen met de advocaten van Van den Wildenberg & Van Halder advocaten.

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, garanderen wij niet dat de daarop verstrekte informatie te allen tijde compleet, actueel en/of accuraat is en/of dat de website te allen tijde toegankelijk is en/of vrij van is van virussen en/of andere schadeveroorzakende programmatuur.

Gezien het bovenstaande accepteert Van den Wildenberg & Van Halder geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade door gebruikmaking van de informatie die op deze website is verstrekt en/of door het bezoeken van deze website, behoudens het geval van opzet of bewuste roekeloosheid aan de zijde van Van den Wildenberg & Van Halder advocaten en/of de maatschap van Van den Wildenberg & Van Halder advocaten.

De inhoud van websites die door middel van een link zijn verbonden aan onze website is niet door ons gecontroleerd, noch hebben wij de controle over deze inhoud. Van den Wildenberg & Van Halder accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze aan onze website gelinkte websites.

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord